Siirry sisältöön

Kategoria: Nainen panee

Paksua kullia eroottinen tarina

05.06.2018 • paksua kullia eroottinen tarina

paksua kullia eroottinen tarina

Kun Teron suu tai pylly oli aivan reijän kohdalla, Antti työnsi kullinsa reikän ja siis Teroon. Tero myös joi vettä hanasta mihin Antti ei myöskän reagoinut. Luukku oli koirankopin kokoinen ja keskellä ovessa oli pieni pyöreä aukko mistä tuli ilmaa. Naituaan Teroa pitkän, Antti tuli rajusti. Nyt lähetän vähän kävelylle; sähän halusi lähteä ulos. Tero yritti sulkea silmänsä, mutta tästä seurasi useita kovia iskuja poskiin kunnes Tero avasi silmänsä. Tero ihmetteli mitä tämä oikein tarkoitti.

Sexwor vaahteramäen eemeli elokuva youtube

Näin Teron jalat kiristyivät spakaattiin, jossa Teron pylly työntyi voimakkaasti eteen. Epäröiden Tero avasi suunsa, minne Antti voimakkaalla vedolla tyrkkäsi suurimman osan 20 sentistä. Tero söi intohimoisesti koko paketin, hämmästyneenä Antin mielenmuutoksesta ruoan suhteen. Itkevä Tero yritti väntä jonkunlaisen kiitoksen, jonka jälkeen Antti astui Teron eteen ja pakotti nuolemaan kullin. Hän haaveili yhä enemmän ja useammin, että häntä nöyryytettäisiin ja pakotettaisiin seksiin. Samassa raippa sivalsi Teron pakaroita aiheuttaen pistävän kivun.

paksua kullia eroottinen tarina Kun Teron suu tai pylly oli aivan reijän kohdalla, Antti työnsi kullinsa reikän ja siis Teroon. Tero myös joi vettä hanasta mihin Antti ei myöskän reagoinut. Luukku oli koirankopin kokoinen ja keskellä ovessa oli pieni pyöreä aukko mistä tuli ilmaa. Naituaan Teroa pitkän, Antti tuli rajusti. Nyt lähetän vähän kävelylle; sähän halusi lähteä ulos. Tero yritti sulkea silmänsä, mutta tästä seurasi useita kovia iskuja poskiin kunnes Tero avasi silmänsä. Tero ihmetteli mitä tämä oikein tarkoitti.

Vedettyän kullinsa pois Teron pyllyreijästä, Antti otti ison dildon esille, työnsi sen Teron sisän ja poistui joksikin ajaksi. Tero ei itse muista miten oli palannut metstästä, vaan heräsi jälleen kopissa, jossa oli aikaisemminkin ollut. Antti opetti Teron tarjoamaan peppuaan eri tavoilla. Tero rakasti erityisesti Tiinan pyöreätä, hyvin kiinteä ja muutenkin lähes virheetöntä takapuolta sekä hyvin muodostunutta ja runsasta pillua. Nyt sä, huora, nuolet mun kullini ja pallini ensin puhtaaksi, sitten sä imet sitä niin sex worknet seksiseuraa forssa kauan kun mä sanon, sitten mä nain sun suutas niin kauan kun tahdon. Antti työnsi enematulpan erotische geschichten für jugendliche nuru massage münster syvälle erotische geschichten für jugendliche nuru massage münster Teron pyllyyn ja kiristi sen kiinni tulpassa olevasta vivusta. Ratsupiiskan jättämät jäljet ja hirveä kipu kuitenkin muistuttivat tapahtumien todellisuuudesta. Niele kaikki tai saat piiskaa. Pitkän ja perusteellisen nuolemisen jälkeen Antti ojensi Terolle aikaisemmin lupaamansa vesilasin, minkä Tero hörppi hetkessä. Hän joutui käpertymän sinne kuin koira. Vähitelleen Antti alkoi työntä kaikkia viittä sormea Teron pyllyyn. Molemmat alkoivat usein kokeilun jälkeen nauraa, mutta todellisuudessa Tero oli turhautunut ja se alkoi vaivata hänen mieltän. Sitten Antti poistui paikalta hetkeksi ja tuli keskikokoisen dildon kanssa ja hieroi siihen jotain tahnaa.

Tarinat eroottiset seksi testi

Hei eikö me voitais sopia jotain, mä korvaan sun vaivat, enkä kerro kenellekän jos pästät mut irti Tero vikisi nyt aloitetaan ruoskalla, siitä hyvästä, että yritit vastarintaa. Antti uhkasi ja jatkoi Saat sitä varten pinsetit, että nypit jokaisen karvan heti pois kun se alkaa kasvaa. Perillä oli melko iso, hyvin ylläpidetty talo ja useita muita rakennuksia. Tätä jatkui useita tunteja. Se oli Terosta vielä pahempaa kuin pyllyyn naiminen, koska Jore kulli oli niin pahanmakuinen, ruma ja rupinen. Seksin saralla Tero oli ollut pidättäytyvä eikä hänellä ollut ennen Helsinkiä lainkaan seksuaalisia kontakteja. paksua kullia eroottinen tarina

Kategoriat: Nainen panee

0 mielipidettä “Paksua kullia eroottinen tarina

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.